Fijnstofmeting bij Productvergelijking

U kunt Ecolucht inschakelen om een accurate fijnstofmeting te verzorgen bij een productvergelijking. Alvorens u een beslissing maakt over de aanschaf van een machine, voertuig, verwarming, printer of luchtbehandelingskast kunnen wij u bijstaan met:

U wilt schone technologie zonder zorgen over de gezondheid, veiligheidsinspectie en Arbonormen. Ecolucht meet de apparatuur door en geeft objectief advies over het milieu-effect.

Fijnstof meting bij printer

De printer multifunctional kan een sterke vervuiler zijn voor de luchtkwaliteit op het werk. In hoeverre vormt deze vervuiler een probleem voor de arbeidsproductiviteit en het ziekteverzuim op kantoor? Meet het apparaat eens door met Ecolucht. Naast uw huidige printer kunnen we uiteraard ook nieuwe printers testen. Meten is weten! Binnenkort komen wij overigens ook met een case study naar fijnstofmetingen bij printers.

Fijnstof meting bij verwarming

Heeft u hetelucht verwarming, een houtkachel, een open haard, een pelletkachel, een oude CV? Vraag Ecolucht eens om luchtkwaliteitonderzoek te doen naar de fijnstof en overige gassen. Deze verwarmingen kunnen nogal eens voor flinke luchtvervuiling zorgen; mogelijk een reden om ze te vervangen of te laten servicen. Infrarood warmtepanelen zijn getest als schoonste verwarming.